Brusselse foodtruck: ontdek De Vismijn

Wa pâasde van … een garnaalkroket, ket?

De Brusselse foodtruck De Vismijn geif beuzze!

Wa pâasde van … een garnaalkroket, ket? Kroketten, fish & chips, oesters … De caravan van De Vismijn trekt erop uit om de zee en ander lekkers naar je toe te brengen. Geef gewoon een gilletje en wij komen af!

Wat dacht je van dit menu? Niet slecht, he!

Garnaalkroketten
Kaaskroketten met Brugge Oud
Kroketten met truffelkaas
Kun je niet kiezen? Ga dan voor een mix van kaas- en garnaalkroketten!
Fish & chips
Oesters met citroen

Hé scheepsmaatjes, wist je dit al?

Een avondje met een cruisethema? Op zoek naar een maritiem sfeertje op je event? De zee naar je toe brengen met unieke en 100% Belgische smaken? All aboard! Vragen of verzoeken? Neem contact op met ons team en wij bezorgen je alle info. Onze blinkende Brusselse foodtrucks staan klaar om uit te rijden!
  • 100% Belgische artisanale kroketten

    De Vismijn is in de eerste plaats een Brussels atelier dat artisanale kroketten maakt. Ze zijn knapperig vanbuiten en smeltzacht vanbinnen … en ze smaken 100% Belgisch! Die met garnalen zijn in ons vlakke land een grote klassieker. Naast vaste waarde met aroma's uit de Noordzee zijn er nog andere lekkernijen die hulde brengen aan België. Eenvoudige recepten met prachtige streekproducten leveren de mooiste gerechten op.

  • The Kroket Mobile

    De caravan van De Vismijn rijdt met zijn kroketten heel België door! Zijn marineblauwe strepen zetten meteen de toon. Je gasten zullen zich meteen aan zee wanen! Het voertuig is 2 meter breed, 4 meter lang en 2,40 meter hoog.

  • Onze recycleerbare kommetjes en borden

    Al onze gerechten worden geserveerd in recycleerbaar materiaal waardoor onze ecologische voetafdruk klein blijft.

Geïnteresseerd in onze foodtrucks?