Foodtruck met hotdogs: ontdek Charlie Hot Dogs

Worstenspecialist Charlie Hot Dogs serveert diverse originele en gulle streetfood-gerechten.

Lekkers waar je van gaat kwispelen!

Worstenspecialist Charlie Hot Dogs serveert diverse originele en gulle streetfood-gerechten. Sappig vlees met heerlijke saus en garnituur … Geluk schuilt soms in een lekker broodje! Wie kan hieraan weerstaan?! Met Charlie Hot Dogs zit de sfeer er snel in!

Op het menu: hotdogs voor iedere smaak!

Belgische hotdog :
bearnaise, little gem, kerstomaat, radijs
Aziatische hotdog :
koolsla, pinda's, srirachasaus, koriander, sesam
Mexicaanse hotdog :
guacamole, salsa, koriander, nacho's, romige cheddar
Vegetarische hotdog :
mozzarella, pesto, sauce vierge, parmezaan

Wist je dit al?

Kies voor onze unieke foodtruck met hotdogs! Een huwelijk, een verjaardag, een feestje onder vrienden of met het personeel? De foodtruck met hotdogs laat zijn motor grommen om je te bedienen, je gasten te verrassen met zijn originele concept en jouw event onvergetelijk te maken!
  • De Piaggio APE-driewieler baant zich (zowat) overal een weg.

    Onze foodtruck met hotdogs is een vrij compact model. Hiermee raakt ons team op afgelegen plekjes waar andere, grotere foodtrucks niet raken. Het voertuig is 1,6 meter breed, 3 meter lang en 2,14 meter hoog. Geopend is het 2,58 meter hoog. Dit formaat kan zelfs bepaalde gebouwen binnenrijden!

  • Onze recycleerbare kommetjes en borden

    Hotdogs zijn al cool op zich, maar het wordt pas echt top als ze rechtstreeks uit een foodtruck komen! Al onze gerechten worden geserveerd in recycleerbare kommetjes en borden om onze ecologische voetafdruk klein te houden.

  • Waarom wordt dit gerecht 'hotdog' genoemd?

    Het waren Duitse immigranten die hun geliefde worsten uit Frankfurt meenamen naar de VS. En ze kwamen niet alleen! Ze hadden hun honden bij zich en zo ontstond de naam hotdog. Hun teckels leken namelijk op worstjes.

Geïnteresseerd in onze foodtrucks?